viernes, 4 de noviembre de 2011

Ara és el moment, generem les condicions per al canvi polític

Des de l’Assemblea de Joves de València volem fer públic el següent document en qué recollim les nostres reflexions sobre la situació política actual, quines són les perspectives que creiem que està generant o pot arribar a generar ixa mateixa situació, i finalment quins han de ser els principis i els objectius que guien el nostre treball com a col·lectiu tenint en compte tot lo anterior. 

Fem públic este document amb la voluntat d’inserir elements per a la reflexió i el debat polític entre totes les persones nacionalistes i d’esquerres de la nostra ciutat, i sobretot per a influir positivament en la visió derrotista que ha estat una constant endémica en la vida política valenciana. Creiem que és necessaria una major amplitud de mires i una actitud constructiva i positiva pel qué fa al treball polític en la nostra ciutat, sense apriorismes ni estereotips suats. 

La nostra és una visió molt particular del moment polític i de les possibilitats per a l’acció política. No pretenem sentar cátedra i sabem qué els esdeveniments futurs poden alterar o llençar per terra les nostres valoracions i les nostres expectatives. No ens importa gens ni mica, ens hem sentat uns objectius com a col·lectiu que sabem que són una via sensata i coherent per a aconseguir el canvi polític en la nostra ciutat i el nostre país.

Ara només ens queda posar-nos en marxa i treballar per a fer realitat ixos objectius que hem concretat en este document.

Document: http://cajei.cat/documents/generem_les_condicions_per_al_canvi_politic.pdf

No hay comentarios:

Publicar un comentario